Driva blogg med sin partner

För par finns det många olika sätt att stärka det band man har. Det går till exempel lära sig att dansa ihop, gå ut och äta regelbundet på restaurang eller kanske vara med i en kör tillsammans. En annan kul sak som man kan syssla med är att driva en blogg ihop. Bloggen kan handla om allt möjligt. Är ni intresserade av att ha en livsstilsblogg kan ni till exempel skriva om hur ert vardagliga liv fungerar och uppdatera några gånger i veckan. Vill ni hellre att bloggen ska vara fokuserad på ett enda ämne går det också. Ni kanske har ett gemensamt intresse som ni kan en hel del om, eller som ni kanske vill lära er mer om? Då är det perfekt att skapa en blogg eftersom det låter er fördjupa er i ämnet samtidigt som ni kan dela med er av det ni redan vet. Att skriva allmänt om relationer kan också vara en bra idé.

Att vara kreativa tillsammans

Det roligaste med att driva en blogg ihop är att man tillsammans funderar hur man ska designa den, vad man ska lägga upp och hur ofta man ska uppdatera den. Det är givetvis mycket jobb med en blogg, men resultatet kan bli värt det. Paret Simon och Camilla slutade att blogga för att de helt enkelt inte hade tid, men med sin egen blogg behöver man inte uppdatera varje dag om man inte känner för det. Det går till exempel att tidsinställa inlägg så att de publiceras med jämna mellanrum. Då skriver man några inlägg på samma gång, sedan kan de publiceras över en vecka. Ni kan även ta en vecka var med att skriva inlägg, eller varannan dag kanske passar er bättre? En stor del av en blogg är fotografier. Att tillsammans fotografera sin omgivning för att lägga upp passande bilder på bloggen är roligt och kreativt. Även att fundera på inlägg tillsammans, hur man förmedlar någonting bäst och hur man når nya läsare är en rolig del med att blogga.

Lär känna varandra närmare

Genom att skriva tillsammans kan ni lära känna varandra bättre. De flesta par som har varit tillsammans länge hamnar i en rutin som kan vara svårt att bryta sig ur, men med hjälp av en blogg är det faktiskt ganska enkelt att hitta nya intressen. Ni kan till exempel göra skrivövningar ihop, gå på en fotograferingskurs för att lära er att ta bättre foton eller kanske nörda ner er i ett ämne tillsammans. Eftersom en blogg kan handla om allt möjligt behöver ni inte heller begränsa er vid ett visst ämne. Ni kanske vill skriva om hur er vardag ser ut, men det kanske också vore spännande att berätta mer om ert kärleksliv? På vuxen.se kan ni få inspiration som hjälper er att skriva om ämnen som passar bäst för vuxna. Denna typ av bloggar är ganska ovanliga och därför mycket spännande att skapa. Det är även en typ av blogg som nästan garanterat lockar läsare.