Fira bloggens framgångar med vin

Även fast bloggning var större för ett par år sedan så är det fortfarande många som läser bloggar. Är du en av dem som har startat en blogg på senare år och har sett den växa och du har nått dina mål med bloggen är det hög tid att du firar det. Det kan till exempel vara passande att dricka något gott och nedan får du tips på det.

Köp vin på nätet

Eftersom du bloggar hänger du redan en hel del på internet. Därför kan det vara passande att du även köper ditt vin på internet. Du kan till exempel köpa chateauneuf de pape på Vinoteket som är en svensk hemsida där du kan köpa vin. Châteauneuf-du-Pape är en av Frankrikes största vintillverkare och namnet kommer från den by vinsorten har sitt ursprung från. Idag är Châteauneuf-du-Pape ett av Frankrikes mest populära viner.

Vinet är för dig som gillar rött vin och just denna variant från Châteauneuf-du-Pape känns igen med dess jordiga toner och har smak av tjära, örter och läder. De nyare vinerna är kraftfulla men med åren så mjuknar vinet.

På Vinotekets hemsida kan du läsa mer om vinet och klicka hem en eller flera flaskor för att du ska kunna fira din bloggs framgångar ordentligt. Vinerna kommer i olika prisklasser och du kan hitta något som passar dig.

Förutom att du kan köpa Châteauneuf-du-Pape finns det givetvis många andra viner att välja bland och du kan hitta det på Vinotekets hemsida.